snaki box

Абонирай се днес и усети удоволствието от здравословното снакване.

нашата SNAKI КУТИЯ

Преоткрий света на приятните изненади със Snaki Box. Създадена с мисъл за твоето по-добро ежедневие, всяка кутия съдържа 15 внимателно подбрани снакса. Потопи се в симфония от вкусове – от сладки веган барчета до солети от елда. Snaki Box – където здравето не е за сметка на добрия вкус.

или купи еднократно за 55 лв.

защо snaki box?

Подобри начина си на хранене

Напълно разбираме, че да правиш по-добри хранителни избори може да е истинско изпитание в забързаното ти ежедневие. Snaki Box ти помага да презаредиш батериите дори в най-натоварените ти дни. Всеки снак е внимателно подбран, за да ти даде необходимия баланс от нутриенти и да ти помогне да поддържаш енергията си през целия ден. 

Открий нови любими вкусове

Писнало ти е от едни и същи вкусове? Тогава, позволи ни да те потопим в разнообразие от вкусови усещания. Нашата Snaki кутия е като приключение, което ще те срещне с богата гама от снаксове, някои от които сме сигурни ще ти станат любими.

Кажи сбогом на изкушенията

Всички сме имали такива моменти, когато гладът и липсата на време ни подтикват към най-нездравословните избори. Със Snaki Box до теб, винаги ще можеш да разчиташ на засищаща и полезна алтернатива на ръка разстояние… буквално. Кажи чао на угризенията и привет на здравословното снакване!

Подкрепи собствените си цели

Независимо дали целиш да поддържаш теглото си, да подобриш резултатите от тренировките си или просто да водиш по-здравословен начин на живот, Snaki Box може да бъде твоят съюзник във всичко това.

Удобство на прага ти

Представете си щастието от това да имате подбрана селекция от здравословни снаксове, доставени до прага на дома или офиса ти всеки месец. Без повече бързане към магазина и задоволяване с “каквото има”. Snaki Box ти спестява време и усилия, като същевременно приоритизира здравословния ти начин на хранене.

Чудото на природата

Вярваме в силата на натуралните съставки. Нашите снаксове са подбрани от производители, които споделят нашето обещание за качество и автентичност. Избирайки Snaki Box, вие избирате снаксове, които са възможно най-близо до природата и нейните благини.

наслади се на snaki box

Разопаковай

Твоята Snaki кутия е пълна с 15 снакса. Отвори я и открий един нов свят на вкусове и здравословни изненади.

Наслади се

Всеки снакс е подбран внимателно не само да задоволи вкусовите ти очаквания, но и да подхрани тялото ти. Опитай различен вкус всеки ден и се наслади на Snaki.

Сподели

Снимай любимия си снакс и го сподели с социалните медии с хаштаг #snakers. Стани част от Snaki обществото и помогни на повече хора да открият здравословното снакване.

Празнувай здравето

Наслади се на малките победи. Всеки път, когато избираш Snaki Box, избираш да приоритизираш здравето си.

Абонирай се

Получавай твоята Snaki кутия всеки месец

49.90 лв. / месец

С нашия абонаментен план никога повече не трябва да се притесняваш, че ще останеш без здравословни и вкусни снаксове вкъщи или в офиса. Наслади се на удобството да ги получаваш на прага си всеки месец.

как работи snaki абонаментът

1

Избери своята Snaki кутия или абонамент

Лесно е! Избери дали искаш да изпробваш Snaki или директно да се абонираш за месечна доза здраве и вкусни изненади.

2

ние ще се погрижим за доставката

Ние ще доставим твоята Snaki кутия безплатно до твоя дом или офис. 

3

НАСЛАДИ СЕ НА ТВОИТЕ СНАКСОВЕ

Наслади се на здравословните снаксове, снимай и сподели любимия си, а след това се погрижи и за природата, като рециклираш твоята Snaki кутия.

предимства на абонамента

Като член на нашето Snaki общество, всеки месец ще имаш възможност да ни споделиш какво хареса и какво не от кутията от предходния месец. Нека опознаем по-добре теб и вкусовите ти предпочинания.

Абонирай се и се наслади на нашите специални оферти. Нека здравословните избори са още по-удовлетворяващи.

Бъди от първите, които опитват нови вкусове, лимитирани серии и сезонни продукти.

Открий хора, които споделят твоята любов към здравословното снакване и научи повече за това как да се храниш за повече здраве, енергия и самочувствие.

С времето нуждите ти за снакване могат да се променят. Ние разбираме това и ти даваме пълната възможност да отменяш или променяш абонамента си.

нека заедно правим по-добри избори

Запиши се за нашия бюлетин, за да получаваш информация за нови продукти и вкусове, както и полезни съвети в областта на здравословния начин на живот.

bg_BGБългарски