за snaki и хората
отвъд кутията

Присъединете се към нас в това приключение, което посветено на здравословните и вкусни избори, които правим всеки ден. Snaki е нещо повече от кутия за снакване – това е празник на малките (но здравословни) наслади в живота… хапка по хапка.

Създадохме snaki, защото вярваме, че всеки може да прави по-добри хранителни избори!

Добре дошли в Snaki, където нашата страст към здравословния начин на живот среща радостта от неустоимо вкусното похапване. Предприехме това пътуване, защото вярваме, че снакването между основните хранения трябва да бъде преживяване без компромис. Водени от нашия споделен интерес към здравословния начин на живот и истинска любов към запомнящите се вкусове, ние се заехме да предефинираме начина, по който похапвате. С тази мисъл създадохме Snaki – една кутии, която е перфектната комбинация от здраве и вкус.

кои сме ние

Ние сме динамичното дуо зад Snaki – Цветелина и Сабина, две най-добри приятелки с обща визия и предприемаческо мислене.

Цвети е истинско гуру по всички теми свързани със здравословния начин на живот, храненето и тренировките. Нейните богати знания и опит, както и истинското й желание да вдъхновява всеки около себе си да живее по-добре, гарантират, че всеки снакс във вашата Snaki кутия е стъпка към постигането на вашите цели… да, дори и най-смелите.

Саби е креативната сила зад Snaki. Като създател на агенция за уеб дизайн и маркетинг с натоварено ежедневие, тя напълно осъзнава важността на балансираното хранене. Любовна и към снакването в следобедните часове породи идеята за Snaki, където здравето и удобството се срещат в една уникална кутия.

Заедно, ние сме перфектната комбинация от опит, страст, приятелство и ангажимент съм по-доброто снакване, което не само подхранва тялото ви, но повдига и духа ви.

Защо да ни се довериш?

За нас в Snaki, доверието е в основата на всичко, което правим. Ние не сме просто малък бизнес. Ние сме истински хора, които искрено се интересуват от здравето на всички около тях. Ето и защо вярваме, че можеш да ни се довериш и оставиш избора ти на снаксове в наши ръце:

Дългогодишният опит на Цвети като експерт по здравословно хранене и начин на живот гарантира, че всеки снакс с внимание и мисъл за твоето по-добро утре.

Ние се ангажираме с пълна прозрачност относно съставките в нашите кутии, така че да можете да направите възможно най-информиран избор.

Има снакс в твоята Snaki кутия, който страшно много ти харесва, или пък точно обратното? Сподели ни и ние ще се погрижим да имаш още по-персонализирано Snaki изживяване.

Отдадеността на Сабина към детайла и съвършенството гарантират най-високо качество на всички продукти в твоята Snaki кутия.

snaki е...

Здравословен избор

Искаш нещо за хапване сега? Всяка закуска в твоята Snaki кутия е здравословна и внимателно подбрана.

Удобство

Получаваш твоята Snaki кутия в дома или офиса си, за да може винаги да имаш закуска под ръка.

гъвкавост

Ти сам управляваш твоя Snaki абонамент и избираш колко често да получаваш своята Snaki кутия.

Природосъобразност​

Твоята Snaki кутия е напълно рециклируема. Подбираме с мисъл към природата и съдържанието в нея.

как работи snaki абонаментът

1

Избери своята Snaki кутия или абонамент

Лесно е! Избери дали искаш да изпробваш Snaki или директно да се абонираш за месечна доза здраве и вкусни изненади. 

2

ние ще се погрижим за доставката

Ние ще доставим твоята Snaki кутия безплатно до твоя дом или офис. 

3

наслади се на твоите снаксове

Наслади се на здравословните снаксове, снимай и сподели любимия си, а след това се погрижи и за природата, като рециклираш твоята Snaki кутия.

нека заедно правим по-добри избори

Запиши се за нашия бюлетин, за да получаваш информация за нови продукти и вкусове, както и полезни съвети в областта на здравословния начин на живот.

bg_BGБългарски