Книги

В нашата производствена база разполагаме с високотехнологични машини за офсетов, ролен и дигитален печат за цветни и черно бели книги. Лидерската пазарна позиция в България ни позволява непрекъснато да въвеждаме в производството си нови технологии за извършване на всякакви довършителни процеси и облагородяване на изделията.

Можете да разчитате на нас за изработката на книга с мека корица, книга с крила, книга с интегрална корица, книга с твърда подвързия. Тези изделия могат да бъдат отличени чрез ламинат, преге, частичен лак, щанцоване, топъл печат и други. Книгите ви могат да бъдат лепени, шити, със спирала и т.н. Независимо дали вашият проект е за 25 или 20,000 броя книги, нашите технолози и акаунт мениджъри ще положат цялото си внимание и ще ви консултират безплатно как да отличите вашия проект.

Акценти

Опит

Няма по-добър учител от натрупания опит. Ние сме произвели над 3 милиона книги само за последната година. Вярваме, че при нас ще получите знанията и услугите, необходими за успеха на вашия бизнес.

Distinctively re-engineer revolutionary meta-services and premium architectures. Intrinsically incubate intuitive opportunities and real-time potentialities. Appropriately communicate one-to-one technology after plug-and-play networks.

Индивидуално решение

Тираж: от 25 до 20,000 книги
Хартия за всички ваши специфични изисквания
Формати по ваш избор

Довършителни услуги

1. Лепене
2. Лепене с ПУР
3. Лепене на книги с корици с крила
4. Концево шиене и лепене
5. Книги шити с телчета (saddle stitching)
6. Джобни книжки
7. Книги със спирала
8. Твърда подвързия
9. Твърда подвързия със спирала
10. Твърда подвързия със скрита спирала
11. Книги с интегрална корица
12. Каширани книги
13. Книги с постепенно рязане
14. Щанцовани книги в уникални форми

Безкраен избор от ефекти

1. Надпечатен лак мат
2. Надпечатен лак гланц
3. УВ лак мат
4. УВ лак гланц
5. Ламинат мат
6. Ламинат гланц
7. Ламинат кадифе
8. Недраскащ ламинат
9. Частичен лак гланц
10. Частичен лак мат
11. Обемен лак
12. 3D лак
13. Преге
14. Топъл печат с 10ки различни фолиа
15. Щанцоване
16. Скреч покритие
17. Покритие за рисуване
18. Метализирана хартия

От идея до изпълнение

Ще изработим заедно с вас отличаващи се и привличащи вниманието проекти. Нашите опитни технолози са на ваше разположение за безплатна консултация.

Доставка

Нека ви разкажем един пример от нашата практика… Клиентът ни каза, че отива на почивка в Тайланд, но иска да одобри мостра преди да му доставим книгите. Ние му изпратихме мостра в Тайланд, той одобри книгата, когато се върна във Франция, книгите бяха вече доставени на неговия адрес.

ГАЛЕРИЯ