Рекламни материали

a265
a376
a263
a294

Дълги години нашите корпоративни клиенти KFC, Raiffeisen bank, Moto Pfohe (Ford, Volvo etc.), Happy Dreams и други се доверяват на нас за рекламните си материали. Работата с нашите клиенти премести фокуса ни върху изработване на вътрешни процедури за висок контрол на качеството и управление на цветовете на всяка поръчка.
От друга страна нашета ежедневна работа с малки и големи рекламни агенции ни сблъсква с изискването на нашите клиенти за производство на уникален за тях продукт, на конкурентна цена. Радостни сме, че успяваме да покрием тези потребности от нестандартни продукти, изработени в кратки срокове, спазвайки стандартите за екологично производство.

Акценти

Опит

Няма по-добър учител от натрупания опит. Ние сме произвели над 3 милиона книги само за последната година. Вярваме, че при нас ще получите знанията и услугите, необходими за успеха на вашия бизнес.

Distinctively re-engineer revolutionary meta-services and premium architectures. Intrinsically incubate intuitive opportunities and real-time potentialities. Appropriately communicate one-to-one technology after plug-and-play networks.

Индивидуално решение

Тираж: от 25 до 20,000 книги
Хартия за всички ваши специфични изисквания
Формати по ваш избор


<h4>Довършителни услуги</h4>

Възползвайте се от нашите безплатни консултации, за да Ви помогнем да създадете един грабващ вниманието продукт и безупречно планиран да запази Вашата бранд идентичност. Винаги може да разчитате на нашия отдел качество, които проследяват всички Ваши продукти да отговарят на цветовете на Вашата кампания.

1. Каталози
2. Брошури
3. Дипляни
4. Папки
5. Листовки
6. Еднолистов календар
7. Работен календар​
8. Настолен календар
9. Джобен календар
10. Стикери
11. Плакати
12. Уоблери
13. Визитки
14. Постери
15. Шелф стопери
16. Подложки за хранене
17. Нек хенгери
18. Хенгери
19. Етикети
20. Рекламни пирамидки
21. Тефтери
22. Торбички

Безкраен избор от ефекти

1. Надпечатен лак мат
2. Надпечатен лак гланц
3. УВ лак мат
4. УВ лак гланц
5. Ламинат мат
6. Ламинат гланц
7. Ламинат кадифе
8. Недраскащ ламинат
9. Частичен лак гланц
10. Частичен лак мат
11. Обемен лак
12. 3D лак
13. Преге
14. Топъл печат с 10ки различни фолиа
15. Щанцоване
16. Скреч покритие
17. Покритие за рисуване
18. Метализирана хартия

От идея до изпълнение

Ще изработим заедно с вас отличаващи се и привличащи вниманието проекти. Нашите опитни технолози са на ваше разположение за безплатна консултация.

Доставка

Нека ви разкажем един пример от нашата практика… Клиентът ни каза, че отива на почивка в Тайланд, но иска да одобри мостра преди да му доставим книгите. Ние му изпратихме мостра в Тайланд, той одобри книгата, когато се върна във Франция, книгите бяха вече доставени на неговия адрес.